Het Fisher-Price Theeservies is echt leuk!

theepot fisher price

Voor haar eerste verjaardag kreeg onze dochter het Fisher-Price Theeservies. Dit is een super leuk theeservices waarbij de theepot geluiden, liedjes en leuke zinnen maakt. In deze set zit het volgende:

– een theepot inclusief 2 batterijen
– twee theekopjes
– drie taartjes die ook op elkaar gestapeld kunnen worden

De theepot heeft drie standen en die komen overeen met de leeftijd. Dus kinderen van 1-2 jaar hebben het meeste plezier aan stand 1. Ze horen dan leuke liedjes en zinnetjes. In totaal staan er meer dan 20 liedjes op. Een groot pluspunt is dat alle liedjes, zinnen en uitspraken heel goed te horen zijn. Bij veel ander speelgoed is dit vaak niet het geval. Het is goed gemaakt en goed beetje te pakken door kinderen. En het bevat geen kleine elementen en kinderen kunnen ook niks kapotmaken en in hun mond stoppen.

Oudere kinderen kunnen thee gaan zetten en gaan inschenken en wellicht de mensen die op visite komen trakteren op een lekker kopje thee met wat lekkers erbij! Maar de wat oudere kinderen kunnen er ook prima zelf mee spelen en onder tussen ook nog leren tellen. Al met al super leuk speelgoed waar we nog de komende jaren nog veel plezier aan zullen beleven!

Geef een reactie